winterswijk
06 38541328
info@dish-that.nl

hapjes en taart

passie voor koken

 

Wat heb ik te bieden:

Hapjesplanken en hapjesbuffetten:

Ik maak verschillende planken, hele en halve meters met daarop voor ieder wat wils, dat wil zeggen met klassieke hapjes en ook verschillende soorten kaas en worst, rauwkost, een bakje salade en filet american, toastjes en nootjes.

De halve meter is voldoende voor 5 personen en een hele meter is ruim voldoende voor 10 personen.

Ik maak ook planken, etagères of zilveren schalen met alleen klassieke hapjes. Deze hapjes kosten 1,10 euro per stuk. Een plank van 1 meter is bv mooi te vullen met 40 tot 50 hapjes.

Voor een feestje is het erg leuk om de hapjesplanken uit te breiden met bv een heerlijk soepje, stokbrood en warme gehaktballetjes, schnitzels en sateetjes. Zo heb je al snel een buffet. Op verzoek maak ik ook lekkere desserts of vruchtenbowl. 

 

High tea:

Een high tea bestaat uit een deel hartig en een deel zoet. Hartige hapjes zijn bv gevulde eitjes, gehaktballetjes, wraps, ham met roomkaas, sandwiches met zalm, kaas of ham, salade of carpaccio, stukjes kaas (van Weenink Lievelde). Zoete hapjes kunnen zijn, kleine appeltaartjes, kwark-limoen en of aardbei schepgebak, chocolade taart, zelfgemaakte chocolaatjes, brownies, wortelcake, soesjes, scones met clotted cream en jam. Per persoon 8 zoete en 8 hartige hapjes. En mocht je dat willen ook een paar potten heerlijke thee, verse munt, gember of andere soorten in overleg.

Het aantal hapjes en welke kun je natuurlijk zelf samenstellen.

 

Een combinatie van hartig en zoet is ook erg geschikt voor een ontbijt of lunch.

 

Catering en koken op locatie in overleg kan er heel veel.

 

Taarten:

Diverse soorten vers gemaakte kwarktaarten, chocolade taart, monchou taart, appeltaart, wortel taart en brownies zijn de meest gangbare taarten die ik maak, maar als U een ander verzoek heeft dan valt dat te overleggen.

Koolhydraatarme versies van deze taarten maak ik ook.

Op verzoek maak ik ook bruidstaarten.